GHL PROFILUX LIGHT II

Joined
9 October 2006
Messages
469
Likes
1


READY STOCK

4 channel utk controll tunzes atau DC dimmer via analog 0-10V atau 0-5V

4 channel utk control lighting dg independent timing function

Cable adapter untuk Tunze Rp 145.000/pc

Cable Y adapter untuk Tunze Rp 190.000/pc 1 cable Y utk 2 tunze

Temperature Probe Rp 700.000

PC connection RS232
RS232 to USB adapter Rp 180.000

stock habis per 30/03/2010 akan datang lagi pertengahan April 2010
 
Last edited:
Joined
9 October 2006
Messages
469
Likes
1
....................................................New STOCK COMING !!!


ProfiLux Plus II Light - Best Price light&temperature control ''Germany'

SELAMA APRIL 2010 NETTO 2.995.000 selama persediaan masih ada.
--------------------last stock 2 units per April 23, 2010

Combination consisting : Computer and Powerbar.

Suited for the control of light and temperature. (Not expandable).
* 8 channel illumination control for dimmable and non-dimmable lamps, up to 8 lamps can be programmed separately
* Smooth simulation Sunrise and sunset
* Moon phase simulation, calendar-based
* Cloud simulation through random generator, thunderstorm calculation
* Rainy days, programmable
* Feed pause for pumps
* Control of speed-variable current pumps (ebb/tide and wave simulation) e.g. TUNZEs controllable pump
* Operation hour meter for lamps
* Burning-in mode for fluorescent tubes
* Battery-buffered real time clock
* PC-interface RS232, LAN and WLAN option, operation with free Windows™-Software ProfiLuxControl II possible
* Connection option for external display
* Display of reminder texts (e.g. "Filter change!")
* Control of 4 switchable power sockets
* 4 clock timer programmable independent.
* Child protection via PIN-code
* Simple and intuitive operation, all settings are made in form of interactive dialogues
* All settings are stored in a non-volatile storage (EEPROM) even during power failures
* 4 integrated switchable powerbars
* Temperature sensor not included in delivery
 
Joined
17 March 2009
Messages
688
Likes
2
Tadi iseng2 main di youtube dan menemukan ini :

What GHL can do to create a perfect and natural lighting environment for your reef tank

GHL-Cloudy days
http://www.youtube.com/watch?v=gBiOsDu4hR4

GHL-Sunrise / sunset simulation
http://www.youtube.com/watch?v=5L9s-wfjleA

GHL-Stormy Night with Thunderstorms
http://www.youtube.com/watch?v=SoS0PnSaiOE

Apalagi pada waktu Stormy night / day setting Tunzes otomatis disetel ke maksimum, wuih, serasa di natural reef saja, hahaha
Bikin ngiler saja :mrgreen:
 
Joined
11 December 2008
Messages
993
Likes
4
:smt007 :smt007 :smt007 :smt007
benar2 mantap nih alat. :smt023 :smt023
kudu ngumpulin koin nih biar bisa kesampaian nantinya. :)
 
Joined
9 October 2006
Messages
469
Likes
1

New arrival July 2010

4 channel utk controll tunzes atau DC dimmer via analog 0-10V / 0-5V

4 channel utk control lighting dg independent timing function

Cable adapter untuk Tunze Rp 155.000/pc

Cable Y adapter untuk Tunze Rp 155.000/pc 1 cable Y utk 2 tunze

Temperature Probe Rp 650.000

PC connection via RS232
RS232 to USB adapter Rp 180.000

Available manual book
 
Last edited:
Joined
9 October 2006
Messages
469
Likes
1
New arrival January 2011
GHL Profilux Light II (hotsales) Rp 3.000.000

Dimensions: 600x70x50 mm
8 channels lighting/ DC control:
4ch x 1-10 V interface (tunzes control/dimming function)
4ch controllable AC sockets total load 2500W

Optical Alarm
Not expandable, Temperature sensor is not inclusive
Inclusive serial RS232 PC connection cable & manual book

Cable adapter untuk Tunze Rp 155.000/pc
Cable Y adapter Tunze Rp 175.000/pc (1 cable Y : 2 tunze)
Temperature Probe Rp 650.000
RS232 to USB adapter Rp 150.000

Other module complete package ready stock
 

Ricky

Active Member
Joined
3 June 2010
Messages
3,840
Likes
5
pak santo mau tanya
kalau cuman buat bikin effect cloudly , storm , sunset dan sunrise doang pake yg mana ya ?
trus lighting kalau msalkan pake led ecoray / maxspect bisa di apply ga ya ?
kalau bisa tolong di pm price nya

thnks
 

TED BUNDY

New Member
Joined
24 December 2010
Messages
202
Likes
0
pak santo mau tanya
kalau cuman buat bikin effect cloudly , storm , sunset dan sunrise doang pake yg mana ya ?
trus lighting kalau msalkan pake led ecoray / maxspect bisa di apply ga ya ?
kalau bisa tolong di pm price nya

thnks
kok ga ada jawaban utk pertanyaan diatas ya pak Santo?
saya juga menanti jawabannya nih...
atau sudah dijawab via PM? kalo gitu PM saya juga donk... terima kasih
 
Joined
9 October 2006
Messages
469
Likes
1
pak santo mau tanya
kalau cuman buat bikin effect cloudly , storm , sunset dan sunrise doang pake yg mana ya ?
trus lighting kalau msalkan pake led ecoray / maxspect bisa di apply ga ya ?
kalau bisa tolong di pm price nya

thnks
utk ini ckp dg GHL profilux light II pak
utk led bs dimmable kalau system nya sendiri terkondisi ready to dim.

thanks
 

Ricky

Active Member
Joined
3 June 2010
Messages
3,840
Likes
5
utk ini ckp dg GHL profilux light II pak
utk led bs dimmable kalau system nya sendiri terkondisi ready to dim.

thanks
mksdnya cman tinggal pasang GHL ke LED yg aku sebut lalu udah bisa dapet effect itu gtu ?
sorry pak kurang ngerti nih soal kelistrikan , hehehe
 
Joined
9 October 2006
Messages
469
Likes
1
OEM modular GHL profilux light II 2.340.000 -------sold 2 units left stock 8units per June 30, 2011
GHL profilux light II 3.200.000
 
Last edited:
Joined
9 October 2006
Messages
469
Likes
1
OEM modular GHL profilux light II 2.340.000 ------- swept out
GHL profilux light II 3.200.000 ------- left stock 3units per July 2, 2011
 
Last edited:
Top